Vertrouwde kwaliteit v.v. een nieuwe gezicht…

Onder een andere naam verder gaan met uw bestaande werkzaamheden of dienstverlening vraagt om professionele uitstraling van uw talent en vakmanschap. Een zorgvuldig ontworpen logo en bijpassende bedrijfshuisstijl blijft van grote waarde voor uw onderneming. Het biedt een reeks aan potentiële groei-mogelijkheden op het gebied van herkenning, continuïteit en organisatie.

Het sierteeltbedrijf van Arjan Verloop in Luttelgeest, gaat zich voortzetten onder de naam AVplant. Vertrouwde kwaliteit en service blijven gewaarborgd, de nieuwe naam wordt verbeeld in een tijdloos en makkelijk toepasbaar beeldmerk. Wij hebben als Ontwerpbureau Dixid de eerste noodzakelijke stappen als logo, drukwerk, website-template en gevelsign mogen ontwikkelen.

Wilt u in contact komen of kennis maken met AVplant, kijk dan eens op: www.avplant.nl

Ook bij een verzorgde en weloverwogen doorstart of afsplitsing van uw onderneming, adviseren we graag met onze ervaring en leveren wij bijbehorend communicatiegereedschap. Bestaande klanten zullen u niet het uit het oog verliezen zolang ze u blijven herkennen!

UA-34557869-1