Pak bezoekers in met een compleet concept!…

ERC Machinery, een toonaangevend bedrijf m.b.t. verwerken en verpakken van veelal agrarische producten, komt goed voor de dag met haar nieuwe brochures en beurs-presentatiemateriaal

Met behulp van een algemene bedrijfsbrochure en bijpassende productbrochures, toont ERC Machinery een overzichtelijk en georganiseerd compleet beeld van bedrijfsvoering, assortiment en vakmanschap. Creativiteit aansluitend op innovatiekracht en toewijding.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor ERC Machinery: logo- / huisstijlontwerp, promotiedrukwerk, kantoordrukwerk, beursmateriaal, advertenties etc. mogen realiseren. Invulling van alle communicatiemiddelen vindt plaats in nauw overleg met marketing- / verkoopafdeling, fotografen en tekstschrijvers. Het resultaat is doelgroepgericht en duidelijk herkenbaar, continuïteit is gewaarborgd.

Kijk voor een indruk van ERC Machinery eens op: www.ercmachinery.com

Uw organisatie op uitnodigende en opvallende wijze presenteren? Bel of mail Ontwerpbureau Dixid. Creatief ontwerp doelgericht op productieresultaat, hiermee wordt uw reclamebudget rendabel en effectief!

UA-34557869-1