Een nieuwe naam van kapitale waarde…

Een bedrijfsfusie, het aangaan van een partnerschap of het opstarten van een nieuw idee. Het zijn momenten waarop er kan worden nagedacht over een nieuwe bedrijfs- of productnaam. Een belangrijk moment…
De merknaam bepaald mede het “gezicht” van het bedrijf en is het meest waardevolle onderdeel in de ontwikkeling van een bedrijfshuisstijl. (Corporate Identity) Een goed gekozen merknaam (Branding), bepaalt voor een groot deel de waarde van uw idee.

Voor de Nunspeetse onderneming Hinderks Lubberink belastingadviseurs was, na een uitbreiding in partnerschap, het moment aangebroken om een naamsverandering te ondergaan. Wij hebben als Ontwerpbureau Dixid de nieuwe naam mogen ontwikkelen, evenals een slogan en het gehele huisstijltraject. Logo, drukwerk, website etc. inbegrepen.
In nauw contact met onze opdrachtgever is er een bedrijfsuitstraling ontstaan die de persoonlijke aandacht en gedegen vakkennis van Fiscalys belastingadviseurs weergeeft. Wilt u meer te weten komen over de Kennis van kapitale waarde die Fiscalys belastingadviseurs vertegenwoordigd, kijk dan eens op: www.fiscalys.nl

We hebben in het verleden meerdere organisaties geholpen met het bedenken van een passende bedrijfsnaam. Het is onze passie om een bruikbaar product te leveren, ook bij de “geboorte” van uw onderneming!

UA-34557869-1