Geef voeding aan uw promotieplannen!…

Gebrs. Fuite b.v. is een ervaren hofleverancier van veevoeders en aanverwante producten. De onderneming staat bekend als vooruitstrevend familiebedrijf, gevestigd te Genemuiden.

In eigen fabriek wordt een breed assortiment voor vele diersoorten geproduceerd: melkvee, vleesvee, rosé- en witvleeskalveren, varkens, pluimvee, geiten, paarden, schapen en kleinvee.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor Gebrs. Fuite b.v.: voortzetting huisstijlontwerp, promotiedrukwerk, folders, vrachtwagen, vlaggen, beurmateriaal etc. mogen ontwerpen en realiseren. Realisatie vindt plaats in nauw overleg met eigenaren, marketingmedewerkers, fotografen en tekstschrijvers. Het resultaat is duidelijk herkenbaar, doelgroepgericht en dynamisch. De continuïteit van informatieoverdracht en bedrijfsuitstraling is zodoende gewaarborgd.

Kijk voor een indruk van Gebrs. Fuite b.v. eens op: www.fuite.nl

Een zorgvuldige voortzetting van bedrijfsherkenning met respect voor uw bestaande huisstijl? Bel of mail Ontwerpbureau Dixid. Nieuwe en bestaande klanten blijven op uw onderneming en productassortiment gefocust.

UA-34557869-1