Een identiteits-update, elk bedrijf vaart er wel bij!…

Recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap is een begrip in Kalenberg. Vele dagjesmensen hebben de afgelopen jaren al eens een bezoek gebracht aan deze gastvrije uitspanning, gesitueerd in de schitterende Weerribben en Wieden.

Tussen de rietkragen en overhangende bomen bevindt zich een uitgebreid netwerk van waterwegen, waarbinnen een fantastische ontdekkingstocht kan worden uitgestippeld met rondvaartboot, fluisterbootje, kano of sloep. Bij terugkomst biedt het oude kerkje van Kalenberg een terras aan het water. Deze unieke locatie is getransformeerd tot de bijzondere horecagelegenheid “’t Lokaal”.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor recreatie- en rondvaartbedrijf Pieter Jongschaap een nieuwe website en nieuwe bebording mogen ontwerpen, produceren en kant en klaar opleveren. Naar aanleiding van een bestaande huisstijl is een beeldtaal ontwikkeld, d.m.v. iconen, die naast een frisse nieuwe uitstraling ook een overzicht geeft van de beschikbare “producten” die het recreatiebedrijf biedt.
Kijk voor een indruk eens op: www.pieterjongschaap.nl

Het maximale resultaat behalen uit uw reclamebudget? Kies praktische ervaring en passie voor degelijk grafisch ontwerp!

UA-34557869-1