Effectief tot op de bodem!…

Poelsema Veldwerk Bureau is een onafhankelijk veldwerkbureau dat alle voorkomende veldwerkzaamheden uitvoert voor diverse milieuadviesbureaus, op het gebied van bodemonderzoek en bodemsanering.

Om ervoor te kunnen blijven zorgen dat (potentiële) klanten worden geïnformeerd over werkzaamheden, projecten en kwaliteitsborging heeft Poelsema Veldwerk Bureau haar website onderhanden genomen. De nieuwe CMS website biedt het bureau de mogelijkheid tot beheer en regie van o.a. nieuwsberichten, projectregistratie en kennisoverdracht.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor Poelsema Veldwerk Bureau webdesign, technische begeleiding en invulling van de website mogen verrichten. N.a.v. interviews en menu-sitemapping is de website kant en klaar opgeleverd, waarbij de opdrachtgever zich zoveel mogelijk op zijn corebusiness kon blijven concentreren. De visuele weergave van de website is uitdrukkelijk gebaseerd op een bestaande bedrijfs-huisstijl, waardoor continuïteit en herkenning gegarandeerd zijn.

Kijk voor een indruk van Poelsema Veldwerk Bureau eens op: www.poelsemaveldwerk.nl

Uw bestaande huisstijl handhaven, terwijl er wordt voorzien in duidelijke informatieoverdracht? Ook daarvoor kunt u terecht bij Ontwerpbureau Dixid.
Wij zoeken vanuit creatief ontwerp tot aan realisatie, de beste oplossing voor uw wensen!

UA-34557869-1