Authentieke tapas op de kaart!…

Tapas Barça heeft haar 2e restaurant geopend aan de Havenkolk in Blokzijl. Dat biedt liefhebbers een heerlijke mogelijkheid om te kunnen genieten van authentieke Spaanse tapasgerechten en overige smakelijke huisgemaakte creaties in een bijzondere omgeving. De ongedwongen sfeer en gastvrijheid zorgt voor een ervaring waar u zeker meerdere keren van zult willen genieten.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor Tapas Barça, logorestyling en bijbehorende huisstijl mogen ontwerpen, toegepast in; Menu-, en drankenkaarten, relatiekaartjes, posters, webdesign etc. etc. De gevel van het restaurant is tevens op passende wijze voorzien van een verlicht gevellogo. De hernieuwde uitstraling van het restaurant toont de kwaliteit van Tapas Barça op herkenbare wijze.

Meer weten over een bedrijfs-restyling die aansluit bij uw ambities, ervaring en unieke kwaliteiten? In nauw overleg, met u als ondernemer of communicatiemanager, worden alle mogelijkheden en wensen doorgenomen. Dixid adviseert, ontwerpt, levert, realiseert én bewaakt! Uw optimale bedrijfsweergave is gegarandeerd. Bel of mail ons voor het complete plaatje.

UA-34557869-1