UNIGLOBE Travel bedrijfspresentatie neemt een vlucht…

UNIGLOBE Travel staat bekend als een betrouwbare partner op het gebied van zakenreizen. Met kantoren in meer dan 60 landen voegt deze organisatie een uitzonderlijke meerwaarde toe voor het reizende middenbedrijf, organisaties en instellingen.

Om het contact tussen de kantoren (filiaalhouders), leveranciers en klanten optimaal te houden en uit te breiden, worden door het jaar heen meerdere communicatiemiddelen doelgericht ingezet. Deze middelen bieden UNIGLOBE Travel de mogelijkheid om haar bedrijfsactiviteiten op creatieve en georganiseerde wijze te tonen.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor UNIGLOBE Travel meerdere communicatiegereedschappen mogen ontwikkelen die de uitstraling van deze franchise-organisatie representeert en ondersteund. Door een reeds bestaande huisstijl uit te breiden en te laten volgen op gewenste functies hebben we o.a. uitnodigingen, wenskaarten en een website mogen ontwikkelen.

Kijk voor een indruk van UNIGLOBE Travel events eens op: www.uniglobeevents.nl

Een bestaande huisstijl op functionele en doelgerichte wijze voortzetten? Ook daarvoor kunt u terecht bij Ontwerpbureau Dixid.

UA-34557869-1