Smakelijke en verse brandstof voor onderweg…

N. van Staveren B.V., bekend brandstofdealer in Noord- en Midden-Nederland, introduceert uniek versconcept in de tankshop van haar nieuwe Esso locatie in Almere.

We doen het allemaal wel eens, iets eten onderweg tijdens een langere reis. Meestal moet het snel en soms is het ook best lekker. Maar komt dit nu door de aanwezige trek of door de kwaliteit van het product? Met het nieuwe versconcept van Van Staveren bestaat hierover geen twijfel meer. Kom je langs Almere en wil je echt iets lekkers proeven? Stop dan eens bij het Esso Tankstation aan De Striptekenaar in Almere Buiten Oost!

Om ervoor te zorgen dat het zelf-service concept voor alle bezoekers duidelijk en overzichtelijk te benaderen is, heeft Ontwerpbureau Dixid creatief en oplossingsgericht kunnen meedenken met routing, presentatie en weergave van dit unieke concept. D.m.v iconen en overige ontworpen beeldtaal, spreekt de nieuwe vershoek tot de verbeelding en bieden de aanduidingen een begrijpelijke routing.
Alle ontwerpen zijn dusdanig opgebouwd dat de opdrachtgever zelfredzaam is in toepassing, invulling en variatie van de communicatiemiddelen.

Bij Ontwerpbureau Dixid gaan we voor de beste grafische weergave uit van het uitgangspunt: Vorm volgt Functie!
Ontwerpen is onze passie, meedenken met nuttige toepassingsmogelijkheden bepalen de waarde van functioneel “reclamegereedschap”.
Meedenken op het gebied van marketing en/of accountmanagement is geen dure meerwaarde, maar zit bij de prijs inbegrepen.

UA-34557869-1