Ontdek de mogelijkheden van ons unieke natuurgebied!…

Regio WaterReijk, dé thuishaven van het Nationaal Park Weerribben-Wieden, Giethoorn, Blokzijl en Steenwijk biedt unieke mogelijkheden voor een leuk dagje uit of een ontspannen vakantie.

De vele fiets- en wandelpaden maken het mogelijk om kriskras door het gebied kennis te maken met een grote diversiteit aan natuurschoon en attracties. Huur een bootje of maak gebruik van de EcoWaterliner, de elektrisch aangedreven ‘bootbus’. Bezoek een van de vele restaurants, cafés, hotels, campings etc.

Ontwerpbureau Dixid heeft in nauwe samenwerking met WaterReijk Marketing, displays met compacte vouwkaarten (Dixid CompactCards) mogen ontwikkelen en ontwerpen. Deze pocketsize kaart functioneert tevens als voordeelcard, waarmee kortingen en extra’s kunnen worden verkregen bij deelnemende organisaties. Deze organisaties zijn herkenbaar aan een speciaal ontworpen deurvignet. Lokale bevolking en toeristen blijven op handzame wijze in contact met onze unieke regio. De opstaplocaties van de EcoWaterliner zijn tevens voorzien van vlagbanieren.

Kijk voor meer info over de WaterReijk voordeelcard ook op: www.waterreijk.nl

U komt meer te weten over de EcoWaterLiner via: www.ecowaterliner.nl

Meer weten over Dixid CompactCards in een displaydoosje?
Laat het complete traject, van ontwerp tot productie en huis aan huis verspreiding verzorgen door Dixid. De kwaliteit wordt bewaakt en huisstijlcontinuïteit is gegarandeerd. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden.

UA-34557869-1