Totaalpakketten aan elektrotechnische diensten!…

Wierda Projecttechniek biedt een totaalpakket aan elektrotechnische diensten. Licht- en krachtinstallaties, installaties voor data- en telecommunicatie, toegangscontrole en videofooninstallaties, huisautomatisering en inbraakmeldinstallaties. Tevens behoren innovatieve zorgcommunicatiesystemen en gecertificeerde brandmeldinstallaties tot de kernactiviteiten.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor Wierda Projecttechniek, logo en bijbehorende huisstijl mogen ontwerpen, toegepast op kantoordrukwerk als; visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. In nauw overleg is gekozen voor een helder en herkenbaar fundament waarmee organisatie en disciplines op eenvoudige wijze worden weergegeven. De hernieuwde Corporate Identity biedt perspectief voor toekomstige mogelijkheden.

Meer weten over een bedrijfslogo in combinatie met bijpassende huisstijl?
Of het nu gaat om nieuwe initiatieven of een restyling, uw bedrijfsuitstraling wordt zorgvuldig en toekomstgericht weergegeven door Dixid. Herkenbarheid wordt bewaakt en huisstijlcontinuïteit is gegarandeerd. Bel of mail ons voor de vele mogelijkheden.

UA-34557869-1