Ontwerpbureau Dixid

Flexibel inzetbaar

We zorgen voor overlap en verbinding

Elk onderdeel van uw organisatie heeft haar eigen verhaal, over uw producten en diensten valt veel te vertellen. Het is de vraag op welk moment wat verteld moet worden om de juiste interesse te wekken. Dixid begrijpt dat slimme timing, overlapping en zelfredzaamheid van belang zijn voor de optimale invulling, weergave en toepassing van uw communicatiemiddelen.

De boodschap maakt het merk

De overkoepelende eigenschappen van uw nieuwe of hernieuwde huisstijl dragen bij aan het verbeteren van de herkenning van uw organisatie als 1 geheel. Naarmate de tijd verstrijkt zal een correct ontworpen corporate identity meer en meer aan kracht winnen. Uw bedrijfsvisie, uw ondernemers-initiatieven én het verhaal van uw organisatie maken uw merk waardevol. Onder deze paraplu is het inpassen van aanvullende communicatiemiddelen voorspelbaarder en Synergetisch.

Zelf bepalen wat en wanneer, met ondersteuning

Dixid werkt made-to-order in combinatie met advies en tips uit ervaring. We bewaken uw uitstraling en helpen u plannen. U bent zelfredzaam indien gewenst en we bieden gerichte hulp waar we u kunnen ondersteunen. Samen met ons regisseert en beheerst u uw bedrijfscommunicatie op een overzichtelijke wijze door hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd oplossingen binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Door gebruik te maken van gevarieerde potentiële productassortimenten zorgen we voor slagvaardige en rendabele oplossingen, passend bij uw initiatieven.

Scroll naar top