Ontwerpbureau Dixid

Dixid 360

Alles onder één dak en vanuit één oorspronkelijk idee

Door te werken met de kracht van de korte lijnen, maakt Dixid altijd een directe koppeling tussen strategisch advies, visuele wensen en de uiteindelijke communicatieve verwachtingen. Door rekening te houden met uw actuele marktpositie zijn we dienstbaar aan uw budget, planning en ambitie. Of u nu ervaren bedrijfseigenaar / – communicatiemedewerker bent of startend ondernemer, wij brengen u een waardevolle stap verder.

One-stop-shop voor all uw reclamegereedschap 

Direct samen met de ontwerper (dus zonder tussenkomst van tussenpersonen en frontoffice medewerkers) gaat u doel(groep)gericht en efficiënt aan de slag, gericht op een rendabel eindresultaat. Onze ervaring met het ontwerpen vanaf een blanco vel, het invullen met de juiste inhoud en het leveren van verschillende communicatiemiddelen en -producten staat tot uw beschikking d.m.v. onze laagdrempelige werkwijze.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd keuzemogelijkheden binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Met onze slagvaardige en rendabele oplossingen zorgen we voor reclamegereedschappen die passend bij uw initiatieven.

Het gereedschap:

Scroll naar boven