Ontwerpbureau Dixid

Waardevolle samenwerking

Originele creativiteit

Door van buiten af in een organisatie te kunnen kijken is het voor ons mogelijk om de ontwikkelingen en ambities met een frisse en originele blik te duiden. We zien ondernemingen regelmatig groeien en/of veranderen gedurende onze samenwerking. Met behulp van onze betrokkenheid en ervaringen geven we graag advies en kunnen we meebewegen richting nieuwe ambities en plannen.

Made-to-order en kleinschalig

De producten en diensten die we leveren staan niet al kant en klaar op de plank, maar vanaf het moment van aanvraag verbeelden we ons een medewerker van uw organisatie. U heeft te maken met 1 contactpersoon gedurende de gehele opdracht en we stimuleren deze werkwijze vice versa, voor een doelgericht resultaat.

Onze werkmethode vraagt aan ons energie maar levert ons ook energie op, omdat we weten dat hierdoor een beter eindproduct zal ontstaan en de wederzijdse tevredenheid hoger zal zijn. We kunnen deze werkwijze alleen kosteloos blijven hanteren zolang we laagdrempelig, kleinschalig en onafhankelijk zijn.

Advies en (bij)sturing is inbegrepen

Ons motto en onze kracht is: ‘Een opdrachtgever (die het vaak druk heeft met zijn of haar dagelijkse werkzaamheden) hoeft maar een half woord te geven en wij zorgen dat er al een doordacht plan of een compleet ontwerp ter controle ligt, automatisch binnen huisstijl’. We verplaatsen ons in de gedachtenwereld van de opdrachtgever en besparen zo meestal een communicatie-adviseur uit.

Pro-actief achter de schermen doorwerken

We proberen altijd het navragen en afwachten tot een minimum te beperken en zorgen ervoor dat er snel wordt geschakeld en gereageerd. Deze werkwijze kost ons wat extra tijd ten opzicht van rechtlijnig en gedachteloos dtp-werk, maar zorgt altijd voor een significant hogere kwaliteit.

Door alle aspecten van ons werk te benaderen vanuit creativiteit (van ontwerp tot planning naar realisatie) zorgen we er voor dat een aanvraag op maat wordt gemaakt, vlot doorloopt en binnen deadlines wordt uitgevoerd en/of afgeleverd.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen?
Wij staan voor u klaar d.m.v. korte lijnen, eerlijk advies en efficiënte resultaten.

Tijdens kantooruren kunt u bij ons terecht.
Mail naar: Ronald@dixid.nl
Of bel direct met de multimedia ontwerper: 06 23 73 65 60

Scroll naar boven