Ontwerpbureau Dixid

Laagdrempelig en slagvaardig

De eenvoud van goed communiceren

Vanuit onze jarenlange ervaring op het gebied van bedrijfsvisualisatie, in combinatie met het doel(groep)gericht uitvoeren en verbeteren van marketing-ideeën en /of promotieplannen, zorgen we er voor dat “het maken van reclame” eerst wordt teruggebracht naar de kern: “Wat heeft nut en hoe komt uw budget het best tot z’n recht?”

Onafhankelijk denken én leveren

Onze klanten worden partners voor een langere termijn. We investeren voortdurend in onze relaties d.m.v. oplossingsgericht meedenken, pro-actief ontwerpen en huisstijlbewaking. Het ontwerp en de vormgeving volgen altijd de vooraf doorgesproken functionaliteiten binnen een huisstijl, zonder omwegen en extra kosten.

We zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment, maar adviseren onafhankelijk vanuit flexibele productsamenstellingen die zorgen voor slagvaardige en rendabele oplossingen die passen bij uw organisatie. Uw communicatiemiddel zal aanzetten tot conversie (het bevorderen van een transactie tussen aanbieder en afnemer) en vraagt om bezoekers- en klantparticipatie met behulp van Call-to-action.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen?
Wij staan voor u klaar d.m.v. korte lijnen, eerlijk advies en efficiënte resultaten.

Tijdens kantooruren kunt u bij ons terecht.
Mail naar: Ronald@dixid.nl
Of bel direct met de multimedia ontwerper: 06 23 73 65 60

Scroll naar top