Ontwerpbureau Dixid

Bedrijfsidentificatie

De 4 pijlers van succesvolle communicatie

Bij zowel interne als externe bedrijfscommunicatie is het van belang dat de ontvanger van uw verhaal en/of bericht z.s.m. herkent van wie het afkomstig is. Na verloop van tijd gaan trotse gebruikers, werknemers en partners zich identificeren met – en vertrouwen op – uw sterke merk.

Selectie en onderscheid

Door een gelijkmatige berichtgeving en een duidelijk overzicht in uw assortiment zullen toeschouwers sneller uw organisatie onderscheiden in een veelheid aan actuele informatie én kunnen doelgroepen beter selecteren wat specifiek voor hun bedoeld is.

Dixid hanteert 4 pijlers om uw bedrijfsidentificatie mee op te bouwen:

 • Herkenning

  Herkenning

  Wilt u uw huisstijl, reclamecampagne, communicatiemiddelen etc. laten opvallen of zich juist meer laten conformeren aan de geldende normen?

 • Continuïteit

  Continuïteit

  Het blijft van belang dat de unieke kenmerken van uw onderneming voortdurend op de juiste plaats en wijze worden gepresenteerd.

 • Overzicht

  Overzicht

  Uw producten en diensten vragen om een begrijpelijke structuur en indeling, toepasbaar voor zowel externe als interne communicatie.

 • Waardering

  Waardering

  Uw organisatie / onderneming dient te worden gezien als een herkenbaar merk, waarbinnen alle producten en diensten zich ‘thuis’ voelen.

Een merk zorgt voor vereenzelviging

Het gezicht en de uitstraling van de onderneming horen een weerspiegeling te zijn van uw professionaliteit, passend bij uw bedrijfsfilosofie binnen uw marktomstandigheden. Uw relaties gaan zich thuis voelen door de herkenning van overeenkomstige waarden, klein of groot.

Waar staat uw onderneming voor?

.. en wat heeft uw organisatie te beiden en voor wie? Een legitiem bedrijf doet zaken naar aanleiding van weloverwogen beweegredenen, een correcte en verzorgde visuele bedrijfsweergave hoort daar onherroepelijk bij.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen?
Wij staan voor u klaar d.m.v. korte lijnen, eerlijk advies en efficiënte resultaten.

Tijdens kantooruren kunt u bij ons terecht.
Mail naar: Ronald@dixid.nl
Of bel direct met de multimedia ontwerper: 06 23 73 65 60

Scroll naar boven