Ontwerpbureau Dixid

Functionele kwaliteit

We werken pro-actief

Ons motto en onze kracht is: “Een opdrachtgever (die het vaak erg druk heeft) hoeft maar een half woord te geven en wij zorgen dat er al een compleet ontwerp ter controle is, automatisch binnen huisstijl. Wij proberen het navragen en afwachten tot een minimum te beperken.” Door deadlines te bewaken, verschillende productiemethoden te adviseren en vlot te leveren kunt u tijdig en goed aan de slag.

Kant en klaar gebruiksgemak 

Wij zijn van mening dat het bezitten van direct bruikbare communicatiemiddelen hetzelfde is als het werken met goed gereedschap. Door onze jarenlange ervaring zijn we in staat om, in nauw overleg, passende en aansprekende communicatiegereedschappen te ontwikkelen. Door het einddoel al vanaf het begin samen met de opdrachtgever duidelijk te hebben, kan vlot en voorspelbaar het eindresultaat worden gevisualiseerd.

Zo snel mogelijk praktisch

We weten wat het belang is van een degelijke voorbereiding en doelgerichte creativiteit voor het doen slagen van een succesvol project. We zorgen ervoor dat theoretische en praktische kennis oplossingsgericht en rendabel wordt ingezet ten dienste van het eindresultaat, ontdaan van ‘gebakken lucht’. Onze werkwijze is benaderbaar, ‘down to earth’ en laagdrempelig. We verplaatsen ons in uw schoenen en we zien onszelf als uw communicatiemedewerker.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd keuzemogelijkheden binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Met onze slagvaardige en rendabele oplossingen zorgen we voor reclamegereedschappen die passend bij uw initiatieven.

Scroll naar boven