Ontwerpbureau Dixid

Optimaal ingedeeld

We zetten zaken op de juiste plek

Een correcte positionering van al uw bedrijfsonderdelen, producten, diensten en ambities is van groot belang. Dixid stuurt bewust aan op een overzichtelijke indeling (binnen huisstijl) als meerwaarde richting uw doelgroepen. Uw communicatiemiddelen worden efficiënt inzetbaar en bevorderen de juiste selectie-opties.

Heldere keuzes bevorderen stabiliteit 

Door het toepassen van weloverwogen huisstijl-kenmerken als logo’s, kleuren, iconen, lettertypes / titels, afbeeldingen etc. etc. wordt de uitstraling van uw organisatie overzichtelijk én doelgericht. Een duidelijke identiteit-structuur binnen uw communicatiemiddelen helpt opdrachtgevers en klanten voortdurend de juiste keuzes te maken, op een zelfredzame wijze.

Ook voor interne duidelijkheid en trots

Naast herkenning voor klanten, opdrachtgevers, partners en overig externe partijen biedt de visuele uitstraling van een organisatie die zich presenteert als waardevol, ook een meerwaarde waar het gaat om trots, karakter en waardering binnen een organisatie. Uw merk, boodschap of product draagt (bewust of onbewust) bij aan de persoonlijke identiteit van uw medewerkers.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd keuzemogelijkheden binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Met onze slagvaardige en rendabele oplossingen zorgen we voor reclamegereedschappen die passend bij uw initiatieven.

Scroll naar boven