Ontwerpbureau Dixid

Optimaal ingedeeld

We zetten zaken op de juiste plek

Een correcte positionering van al uw bedrijfsonderdelen, producten, diensten en ambities is van groot belang. Dixid stuurt bewust aan op een overzichtelijke indeling (binnen huisstijl) als meerwaarde richting uw doelgroepen. Uw communicatiemiddelen worden efficiënt inzetbaar en bevorderen de juiste selectie-opties.

Heldere keuzes maken biedt stabiliteit 

Door het toepassen van weloverwogen stijlkenmerken als logo’s, kleuren, iconen, lettertypes / titels, afbeeldingen etc. etc. wordt de uitstraling van uw organisatie overzichtelijk én doelgericht. Een heldere structuur binnen uw communicatiemiddelen helpt opdrachtgevers en klanten van uw organisatie voortdurend de juiste keuzes te maken, op een zelfredzame wijze.

Ook voor interne duidelijkheid en trots

Naast het bieden van een representatieve visuele structuur voor uw klanten / cliënten, opdrachtgevers, partners en overig externe partijen, is er ook een fundamenteel voordeel te herkennen waar het gaat om trots, karakter en strategische positionering binnen een organisatie. Uw merk geeft ook aan uw medewerkers een persoonlijke meerwaarde.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd oplossingen binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Door gebruik te maken van gevarieerde potentiële productassortimenten zorgen we voor slagvaardige en rendabele oplossingen, passend bij uw initiatieven.

Scroll naar boven