Een sterk staaltje van vakmanschap!…

Constructie- en machinebouwbedrijf Vecomach biedt de maakindustrie een uitgebreid arsenaal aan mogelijkheden waar het gaat om het ontwerpen en/ of uitwerken van delen van installaties.

Door mee te denken met het aanwezige productieproces, biedt Vecomach aan machinefabrieken in de agrarische en industriële industrie, fundamentele meerwaarde op het gebied van engineering, productie en logistiek.

Ontwerpbureau Dixid heeft voor Vecomach haar nieuwe website mogen vormgeven, ontwikkelen en kant en klaar opleveren. Op basis van een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk CMS-systeem, biedt het concept wat voor deze website is ontwikkeld vele presentatiemogelijkheden. De inhoud van de website word op verschillende manieren kruislings met elkaar verbonden, waarbij automatische functionaliteiten werk uit handen nemen. Op deze manier biedt het CMS extra meerwaarden voor de eindgebruiker.

Kijk voor een indruk van constructie- en machinebouwbedrijf Vecomach eens op: www.vecomach.nl

Op zoek naar een plug and play website, waarbij het CMS zorgt voor gebruiksgemak? Ook daarvoor kunt u terecht bij Dixid.

UA-34557869-1