Ontwerpbureau Dixid

Het voortbestaan

Uw relaties op de hoogte houden van uw innovaties draagt bij aan het vertrouwen in – en de betrokkenheid bij – uw diensten en producten. U gaat met goed doordacht gereedschap doorlopend communiceren en overtuigen volgens een ritme, dat is ons doel. Onze ervaring biedt tevens ondersteuning m.b.t. advisering, productie en regie.

Het blijft belangrijk dat de unieke kracht van uw onderneming op de juiste plaats en op een professionele wijze voortdurend gelijksoortig wordt gepresenteerd. Dit geldt voor informeren en/of adverteren.

Een stabiel ritme

Of u nu communicatiemedewerker, ervaren bedrijfseigenaar of startend ondernemer bent, u weet hoe belangrijk gericht communiceren met uw doelgroep is waar het gaat om het ritme waarmee u publiceert. Dixid brengt stabiliteit aan binnen uw communicatiemiddelen, zodat deze zo optimaal mogelijk blijven functioneren.

Samen houden we doelgroepen doorlopend op de hoogte van uw bedrijfskwaliteiten en/of productassortiment! Herhaling is een belangrijk kenmerk m.b.t. uw communicatie en reclame.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze oplossingen?
Wij staan voor u klaar d.m.v. korte lijnen, eerlijk advies en efficiënte resultaten.

Tijdens kantooruren kunt u bij ons terecht.
Mail naar: Ronald@dixid.nl
Of bel direct met de multimedia ontwerper: 06 23 73 65 60

Scroll naar boven