Ontwerpbureau Dixid

Degelijk ontworpen

We beginnen bij het begin

Het sturende en dragende vermogen van onze creatieve ontwerpen, grafische vormgeving en DTP-arbeid (zowel digitaal als analoog) geven uw organisatie een (nieuw) gezicht. De inhoudelijke weergave van uw assortiment gaat helderheid verschaffen richting uw doelgroepen én binnen uw organisatie . We zorgen voor herkenning, continuïteit, overzicht en waardering.

Vorm volgt functie

Dixid is van oorsprong een ontwerpbureau met passie voor visuele expressie, met als doel onze creativiteit naadloos aan te laten sluiten op uw werkwijze, ambitie en branche. We willen ervoor zorgen dat vormgeving altijd ten dienste staat van de functionaliteit van het gekozen communicatiemiddel en de boodschap.

Originaliteit en optimalisatie zit in onze genen

Een professioneel (web)design / ontwerp dient uw (web)content / verhaal op begrijpelijke wijze weer te geven en daarmee een succesvol vooruitzicht te bieden. Of nu gaat om bijv. een visitekaartje, brochure-reeks, uw beurspresentatie, gevelreclame of een CMS-website; met onze creativiteitsgarantie bewaken en optimaliseren we uw (huisstijl)herkenning onophoudelijk.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd keuzemogelijkheden binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Met onze slagvaardige en rendabele oplossingen zorgen we voor reclamegereedschappen die passend bij uw initiatieven.

Scroll naar boven