Ontwerpbureau Dixid

Degelijk ontworpen

We beginnen bij het begin

De sturende en dragende krachten van onze creatieve ontwerpen, grafische vormgeving en uitvoerende DTP-arbeid (zowel digitaal als analoog) geven uw organisatie een (nieuw) gezicht. De inhoud van uw assortiment gaat helderheid verschaffen richting uw doelgroepen én binnen uw organisatie . We zorgen voor herkenning, continuïteit, overzicht en waardering.

Vorm volgt functie

Dixid is van oorsprong een ontwerpbureau met passie voor visuele expressie, met als doel onze creativiteit naadloos aan te laten sluiten op uw werkwijze, ambitie en branche. We willen ervoor zorgen dat vormgeving altijd ten dienste staat van de functionaliteit van het gekozen communicatiemiddel.

Originaliteit en optimalisatie zit in onze genen

Een professioneel (web)design / ontwerp dient uw (web)content / boodschap op doeltreffende wijze een stabiel toekomstperspectief te geven. Of nu gaat om bijv. een visitekaartje, brochure-reeks, uw beurspresentatie, gevelreclame of een CMS-website; met onze creativiteitsgarantie bewaken en optimaliseren we uw (huisstijl)herkenning onophoudelijk.

We staan klaar om direct in te stappen

We werken voor marketing- / communicatiemedewerkers, bedrijfseigenaren in het m.k.b., startende ondernemers en iedereen met een reclamevraag. We bieden altijd oplossingen binnen uw budget en zijn niet gebonden aan een “eigen” assortiment. Door gebruik te maken van gevarieerde potentiële productassortimenten zorgen we voor slagvaardige en rendabele oplossingen, passend bij uw initiatieven.

Scroll naar boven